• Varde Pava Center

    Giv din bil en Pava behandling!
  • Varde Pava Center

    – mod rust
  • Pava viser vejen,

    når det gælder rustbeskyttelse!

Varde Pava Center

Borgm N Jensens Vej 21
6800 Varde

Cvr.nr.: 2544 3985

Tlf.: 75 21 14 18
pava-varde@email.dk

Behandling

Slutbruger information

Når bilen har gennemgået en PAVA-rustbekyttelse, har vi samtidig vurderet undervognens og karosseriets tilstand.
Denne vurdering er tilgængelig for vore kunder, idet vi lægger en PAVA – kundeinformation på bilens højre forsæde sammen med et rensesæt.
Der kan være tale om fejl som lakskader, overfladerust, rust i kanter og samlinger eller sågar gennemtæringer. Rustbeskyttelse vil dog ikke finde sted i forbindelse med alvorlige gennemtæringer uden forudgående aftale.
Åbenlyse mekaniske fejl vil også i et vist omfang være med taget i kundeinformationen.

Når vi har sat PAVA – mærkaten i din forrude, så er vi færdige for denne gang, og står inde for at din bil nu er forsvarligt rustbeskyttet.
Bilen kan dryppe lidt efter at du har fået den tilbage. Afdæk evt. garagegulv eller fliser med nogle gamle aviser indtil afdrypningen er ophørt, og pas på at du ikke får noget på tøjet i forbindelse med ind- og udstigning. Benyt rensesættet hvis det bliver nødvendigt!
Såfremt rustbeskyttelsesprogrammet følges og der er tegnet garanti, overgår levetidsgarantien ved ejerskifte til den nye ejer, hvorved brugtvognsværdien øges betydeligt.

Hvis PAVA-mærkaten af én eller anden grund fjernes eller mistes, så sørg endelig for at få din bil rustbeskyttet igen inden du handler bil. Det forøger bilens handelspris.

Varde Pava Center v/ Brian Nielsen | Borgm N Jensens Vej 21 - 6800 Varde | Tlf. 75 21 14 18pava-varde@email.dk | Cvr. 2544 3985

CVR 2544 3985

© Copyright – All rights reserved.

Til top